HP 33 Waterstanden Stromen

HP 33 Waterstanden Stromen

€ 21,95


  • Gratis verzending boven de €75,-
  • Gratis retourneren

Omschrijving

De HP 33 is veel meer dan een getijdenboek

Jaarlijks verschijnt onder de titel HP33 de gecombineerde uitgave van waterstanden (onder meer de uurstanden van 17 stations) en getijstromen langs de Nederlandse kust en aangrenzend gebied.

De HP33 geeft voor een groot aantal plaatsen per uur de rijzing van het water boven het reducatievlak (van de zeekaart). Ook staan er getijkrommen in met de waterstanden bij springtij en doodtij. Met behulp van de getijkrommen in de HP 33 kunt u voor elk tijdstip de waterstand berekenen.

inclusief stroomatlas
De HP33 is echter meer; voor een groot aantal vaargebieden en havenaanlopen bevat de HP33 stroomkaarten. Op deze kaarten ziet u voor elk uur hoe de stroomrichting en -kracht is op een groot aantal posities. Met deze stroomkaarten heeft u altijd een goed beeld van het verloop van de getijdestromen in een bepaald gebied. Opgenomen zijn stroomkaarten voor Zuidelijke Noordzee, Wester- en Oosterschelde, Waddenzee west, Waddenzee Oost, Benedenrivieren en aanlopen, Hoek van Holland, Scheveningen, IJmuiden, Texel en Den Helder.


Het boekwerk telt 350 pagina’s en is uit voorraad leverbaar

Specificaties

Artikelnummer
1848565118
EAN nummer
1018485651180
Voorraad
-
Leverancier
Datema