Viking Cruiser VC3 Schoen
Afbeelding van Viking Cruiser VC3 Schoen
Afbeelding van Viking Cruiser VC3 Schoen

Viking Cruiser VC3 Schoen

​VC3: Kracht & stabiliteit

€ 399,-


  • Gratis verzending boven de €75,-

Omschrijving

De VC3 is een zeer stevige en stabiele schoen door de smalle aangesloten pasvorm en de verstevigende carbon kappen rond de enkel en hiel. De stijve zool biedt stevigheid in combinatie met genoeg torsie (zie icoon Viking V-tech). De schoen is waterdicht en van duurzaam materiaal vervaardigd. De thermo binnenzool met aluminium aan de onderzijde en fleece aan de bovenzijde zorgt voor comfortabele warme voeten. De VC3 is eenvoudig aan- en uit te trekken en de speciale snel sluiter zorgt voor strak en gemakkelijk aansnoeren.

De steun leverende kappen van carbon rond de enkels zijn met een bijgeleverde sleutel te verstellen om kanten tegen te gaan. Het geanodiseerde aluminium Viking Cruiser onderstel is voorzien van Viking- special of Viking I staal. De Rottefella binding is eenvoudig in gebruik en zeer stevig.

Carbonweefsel De Carbonweefsels worden gemaakt door het weven van eindeloze carbongarens. De carbonvezel (of koolstofvezel) heeft een hogere treksterkte. Een beduidend hogere stijfheid dan glasvezel en het gewicht is ongeveer 30% lager.

Zool met Torsie Zool met Viking Torsion Tecnology (Vt-tec). Vt-tec zorgt voor feedback vanuit het materiaal. Dit draagt bij aan het schaatsgevoel en zorgt voor extra controle en maximale schaatsprestatie.

Small leest Dit is de smalste leest, waarbij zowel het hak- als voorvoetgedeelte smal zijn. Deze leestvorm zorgt ervoor dat de hak goed in de schoen opgesloten zit en daarmee voor een goede basisstabiliteit zorgt. De Marathon Allround, Gold, Gold 2000 en Gold 2005 modellen worden op deze leest gemaakt.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
-
Leverancier
Viking