Powerslide Argon 110 Cement

Powerslide Argon 110 Cement

Powerslide Argon 110

€ 229,- € 159,-


  • Gratis verzending boven de €75,-

Omschrijving

De POWERSLIDE Argon Cement 110 combineert comfort en hoge prestaties met een aantrekkelijke retro-stijl uit de jaren 90, waardoor je een volledig pakket inline fitness-skate krijgt die niet te verslaan is.


De skate is ontworpen met een lichte, sterke met glasvezel versterkte plastic schaal die is aangevuld met een ondersteunende manchet die, gecombineerd, je de ideale mix van comfort, flex en controle geeft.

Het nieuwe bovenste gedeelte van de Phuzion Argon Cement 110 schoen omhelst je voet en zorgt voor een goede pasvorm en de controle die je nodig hebt voor de perfecte inline fitness skate-ervaring.

De POWERSLIDE Argon Cement 110 geeft fitness-skaters bijna ongeëvenaard comfort dankzij het interne geheugenschuim dat zich naar je voet vormt, waardoor het comfort, de demping en de prestaties worden verbeterd.

De Phuzion Argon Cement 110 wordt geleverd met het in fitness bewezen POWERSLIDE TRINITY 3-punts montagesysteem dat een laag zwaartepunt biedt, de stabiliteit en krachtoverdracht verbetert en trillingen dempt.

Met het POWERSLIDE TRINITY-systeem kun je de positie van je frame ook aanpassen aan je individuele skatestijl.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
5 stuks
Leverancier
Powerslide